Woningaanbod

Na het succes van de eerste fase is ook de verkoop van de volgende fase PPO-woningen gestart. De woningen zijn standaard energiezuinig volgens de norm EPC 0,4 (EPC staat voor energieprestatiecoëfficiënt). Dit betekent dat je nieuwe huis nog maar 40 procent van de energie gebruikt die nodig is voor verwarming, vergeleken met een jarennegentigwoning. Je huis in Parkwijk is dus dubbel zo zuinig.

Alle huizen zijn gasloos en wekken deels hun eigen energie op door de zonnepanelen op het dak. Maak je nieuwe huis nog comfortabeler en energiezuiniger door te kiezen uit diverse duurzame oplossingen, zoals je huis energieneutraal maken. Niet alleen fijn voor het milieu, maar ook fijn voor je portemonnee.

Rij- en hoekwoningen

De rij- en hoekwoningen zijn zogenaamde PPO woningen en worden gebouwd volgens je eigen woonwensen, terwijl je gebruikmaakt van onze kennis en kunde. Dat heet Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap, ofwel PPO. Je bepaalt zelf hoe jouw droomhuis eruitziet.

Bekijk woningtype

Kies je woning

× Parkwijk Lelystad interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

Situatie

Foto

Belangstelling?

Wil jij graag nabij het centrum van Lelystad wonen met tegelijkertijd voldoende ruimte en groen om je heen? Dan zijn de huizen van nieuwbouwproject Parkwijk vast iets voor jou.

Maak vrijblijvend een Woondossier aan en ontvang de laatste ontwikkelingen
in de nieuwsbrief.

WOONDOSSIER AANMAKEN
background image