Woningaanbod

Na het succes van de eerste fase start binnenkort de verkoop van de volgende fasen, waaronder ook weer PPO woningen en twee twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn standaard energiezuinig volgens de norm EPC 0,4 (EPC staat voor energieprestatiecoƫfficiƫnt). Dit betekent dat je nieuwe huis nog maar 40 procent van de energie gebruikt die nodig is voor verwarming, vergeleken met een jarennegentigwoning. Je huis in Parkwijk is dus dubbel zo zuinig.

Alle huizen zijn gasloos en wekken deels hun eigen energie op door de zonnepanelen op het dak. Maak je nieuwe huis nog comfortabeler en energiezuiniger door te kiezen uit diverse duurzame oplossingen, zoals je huis energieneutraal maken. Niet alleen fijn voor het milieu, maar ook fijn voor je portemonnee.

Twee-onder-een-
kapwoningen

Wees er snel bij want u kunt de trotse eigenaar worden van een nieuw te bouwen twee-onder-een-kapwoning.

Bekijk woningtype
background image

Patiowoning

De woning heeft een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Ideaal voor wie een woning zoekt om lang en comfortabel in te wonen. De tweelaagse patiowoning telt maar liefst 135 vierkante meter. Hoe ruim wil jij het hebben?

Bekijk woningtype

Rij- en hoekwoningen

De rij- en hoekwoningen zijn zogenaamde PPO woningen en worden gebouwd volgens je eigen woonwensen, terwijl je gebruikmaakt van onze kennis en kunde. Dat heet Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap, ofwel PPO. Je bepaalt zelf hoe jouw droomhuis eruitziet.

Bekijk woningtype

Situatie

Foto

Belangstelling?

Wil jij graag nabij het centrum van Lelystad wonen met tegelijkertijd voldoende ruimte en groen om je heen? Dan zijn de huizen van nieuwbouwproject Parkwijk vast iets voor jou.

Maak vrijblijvend een Woondossier aan en ontvang de laatste ontwikkelingen
in de nieuwsbrief.

WOONDOSSIER AANMAKEN
background image