Parkwijk Lelystad - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De gloednieuwe nieuwbouwwijk Parkwijk grenst voor een groot deel aan de Lindelaan in Lelystad. Hier woon je op steenworp afstand van het stadscentrum, het Zilverpark en het NS-station. 

In Parkwijk komen ruim 130 nieuwbouwwoningen, waaronder rij- en hoekwoningen, patiowoningen, twee-onder-een-kapwoningen en huurwoningen.

In Parkwijk komen zowel huurwoningen als koopwoningen. De website staat vooral in het teken van de koopwoningen. Ben je geïnteresseerd in een huurwoning van Parkwijk? Neem dan contact op met Makelaardij van der Linden in Lelystad. 

De PPO-woningen zijn nu in verkoop. De 4 pleinwoningen gaan in januari 2023 in verkoop. 

Parkwijk wordt in fasen in verkoop gebracht en ook gebouwd. De eerste fase woningen is al opgeleverd, het andere deel wordt nu gebouwd. Bij een volgende fase woningen wordt de start bouw afgekondigd zodra er een verkooppercentage van 70% van de verkoopfase is gehaald.

Wanneer er woningen in verkoop zijn, kun je de verkoopprijs per woning bekijken op de interactieve kavelkaart op de homepagina. Als je dan op een woning in deze kaart klikt, kun je de prijs bekijken.

Duurzaam en energiezuinig bouwen staat hoog in het vaandel bij Van Wijnen. Zowel in de bouwfase als in de woonfase. Er wordt bij de ontwikkeling en realisatie van de woningen rekening gehouden met duurzame materialen. Daarnaast hanteert Van Wijnen de geldende regelgeving met betrekking tot energiezuinigheid en duurzaamheid.

Goed om te weten: alle woningen die vanaf 1 juli 2018 in verkoop gaan, worden gasloos opgeleverd.

De bouwtijd verschilt per woning. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd.
De bouwtijd voor een appartement is in de meeste gevallen langer dan voor een grondgebonden woning.

Het afwerkingsniveau is standaard, dat wil zeggen: De wanden behangklaar en de vloeren geschikt voor vloerbedekking. De plafonds worden standaard voorzien van spackwerk. Van Wijnen zal in het meer- en minderwerk traject ook complete afwerkingen van wanden en vloeren aanbieden, zodat dit voor de oplevering volledig af is.

De Boer Makelaardij: 0320-281800, De 4 Linden Makelaardij: 0320-237120 en Van der Linden Makelaardij: 0320-241774 zijn de makelaars van Parkwijk. Deze makelaars staan voor je klaar voor al je vragen over kopen en wonen in Parkwijk. 

Onder het kopje 'interesse' op de website kun je een online woondossier aanmaken. Dat is de manier om straks in aanmerking te komen voor een nieuwbouwwoning van Parkwijk. Wanneer de verkoop van een woning start, kun je je online via het woondossier inschrijven.

Lees hier meer informatie overhet financieren van je nieuwe woning. 

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in

Verkoop & informatie

Foto

De Boer Makelaardij
Muntstraat 141
8232 WB Lelystad
0320 - 28 18 00
mail@deactievemakelaar.nl
www.deactievemakelaar.nl

Foto

De 4 Linden Makelaardij
Meentweg 1
8224 BP Lelystad
0320 - 23 71 20
info.lelystad@de4linden.nl
www.de4linden.nl

Foto

Van Der Linden Makelaardij
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
0320 - 241 774
info.lelystad@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

background image

Belangstelling?

Foto

Financiƫle check

Foto

Woondossier aanmaken

Foto

Veelgestelde vragen