PPO-woningen

Wil jij zelf je eigen rijwoning of twee-onder-een-kapwoning ontwerpen alsof je zelfbouwer bent? Dan is een Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO) woning echt iets voor jou. In Parkwijk gaat er, na het succes van de eerste twee fases, een nieuwe fase met 28 PPO-woningen in verkoop. Hierbij ontwerp je zelf je eigen droomwoning zonder dat je hoeft om te kijken naar vergunningen, inkoop van materialen en bouwuitvoeringen. Dat regelen wij allemaal voor je.

Woningzoeker

Fijn Wonen

In Parkwijk worden voor het eerst Fijn Wonen-woningen aangeboden waarbij particuliere kopers het laatste woord hebben. De 28 PPO-woningen van Fijn Wonen zijn kant-en-klare woningen die zich onderscheiden door comfort, duurzaamheid, korte bouwtijd en betaalbaarheid.

background image

Rijwoningen

Droom jij ervan om zelf je rijwoning te ontwerpen? In totaal komen er 18 rijwoningen in Parkwijk die je zelf samenstelt volgens het PPO-concept. 

Bekijk hier deze woningen


Foto


Twee-onder-een-kapwoningen

De nieuwste fase van Parkwijk telt 10 twee-onder-een-kapwoningen die je als koper zelf ontwerpt. Hier staan jouw woonwensen centraal. Hoe ziet jouw droomwoning eruit?
Ontdek dit type


Situatie

Foto

Verkoop & informatie

Foto

De Boer Makelaardij
Muntstraat 141
8232 WB Lelystad
0320 - 28 18 00
mail@deactievemakelaar.nl
www.deactievemakelaar.nl

Foto

De 4 Linden Makelaardij
Meentweg 1
8224 BP Lelystad
0320 - 23 71 20
info.lelystad@de4linden.nl
www.de4linden.nl

Foto

Van Der Linden Makelaardij
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
0320 - 241 774
info.lelystad@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

background image

Belangstelling?

Foto

Financiƫle check

Foto

Woondossier aanmaken

Foto

Veelgestelde vragen