image

Nu in ontwikkeling:
pleinwoningen die jou alle ruimte geven


Aan een groen plein in Parkwijk komen vier zogeheten pleinwoningen. Met een woonoppervlakte van 140 vierkante meter bieden ze volop mogelijkheden voor een combinatie van wonen en ondernemen. 

Neem de begane grond van maar liefst 58 vierkante meter. Van grote woonkeuken tot bistro, van koffiehoek tot koffiebar, van kunstatelier tot galerie. Het kan allemaal dankzij de aangepaste indeling en aansluitingsmogelijkheden voor installaties.

Zie jij jezelf hier al wonen, pardon – leven? Maak dan een online woondossier aan en geef alvast je voorkeur door.

Pleinwoningen met een plus:

+ Ligging aan een groen plein met speeltuin
+ Woonoppervlakte van wel 140 m2
+ Multifunctionele begane grond van maar liefst 58 m2
+ Mogelijkheid om je eigen commerciële ruimte te creëren
+ Groot dakterras met uitzicht op het park
+ Energiezuinig en onderhoudsarm
+ Twee eigen parkeerplaatsen

 

Ruimte en privacy

Het plein is je groene voortuin met speeltuin. Dus een aangenaam uitzicht en geen overburen. Ook vanaf de eerste verdieping kijk je prachtig uit over al dat groen. Grenzend aan de living bevindt zich hier namelijk een royaal dakterras van 13 vierkante meter. De tweede verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers en een badkamer. Parkeren doe je op het gezamenlijke binnenterrein, dat wordt omsloten door stijlvolle erfscheidingen. Hier zijn per woning 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

Parkwijk Lelystad - Natuurrijk wonen

Wonen en ondernemen: zo werkt het

Het is mogelijk om de commerciële ruimte van 58 vierkante meter en de woning van ruim 80 vierkante meter gescheiden te kopen. Het bedrijfsgedeelte koop je dan op naam van je bedrijf. 

Het bestemmingsplan voorziet in ondernemen in de vorm van daghoreca, droge horeca of uitoefening van aan-huis-gebonden-beroepen zoals een (para-)medische praktijk of advieskantoor.

Plattegronden

In een pleinwoning heb je talrijke mogelijkheden om de begane grond naar jouw wens in te delen. Ter inspiratie zijn er diverse plattegronden uitgewerkt die laten zien hoe je invulling aan deze ruimte kunt geven. Hoe jouw onderneming in een pleinwoning eruitziet, dat bepaal je zelf!
Foto

Financiële check

Het financieren van een nieuwbouw woning voor gemengd gebruik (zakelijk en privé) gaat net even anders. Wanneer je de pleinwoning zakelijk en privé gaat gebruiken, heb je te maken een combi financiering. Voor de zakelijke hypotheek gelden andere regels dan de privé hypotheek, zoals hypotheekvorm, inbreng eigen geld en hypotheekrente. En ook fiscaal gelden er andere regels. Bij Rabobank kun je rekenen op duidelijkheid én persoonlijk contact. Wil jij sparren over jouw mogelijkheden? Onze adviseurs staan voor je klaar. Liever een combi gesprek met Nasier en Reini? Dat kan natuurlijk ook. Vraag deze éénvoudig aan via deze link.

Nasier Joelfan
Financieel Adviseur Wonen
06 25 44 57 80
Reini Brinks
Adviseur MKB
06 41 06 29 33

Verkoop & informatie

Foto

De Boer Makelaardij
Muntstraat 141
8232 WB Lelystad
0320 - 28 18 00
mail@deactievemakelaar.nl
www.deactievemakelaar.nl

Foto

De 4 Linden Makelaardij
Meentweg 1
8224 BP Lelystad
0320 - 23 71 20
info.lelystad@de4linden.nl
www.de4linden.nl

Foto

Van Der Linden Makelaardij
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
0320 - 241 774
info.lelystad@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in

background image

Belangstelling?

Foto

Financiële check

Foto

Woondossier aanmaken

Foto

Veelgestelde vragen