20-08-2020

Meld je nu aan voor de start verkoop

 

Na het succes van de eerste fase PPO-woningen gaan er opnieuw 17 dezelfde rij- en hoekwoningen in verkoop. Als koper van zo'n nieuwe PPO-woning kun je samen met de architect het huis helemaal naar je eigen wens ontwerpen. Hier bepaal je het aantal woonlagen, het type dak en gevel, de woningbreedte en de uitbouw en de architectuur. Door alle mogelijkheden is een PPO-woning ideaal om wonen te combineren met werken. Interesse? De verkoop start op donderdag 10 september. 
 

Geef nu je voorkeuren door
In de interactieve kavelkaart zijn nu de prijsranges te zien per bouwnummer. Hierdoor kun je nu al goed bepalen naar welke van de 17 PPO-woningen jouw voorkeur het meest uitgaat. Daarom kun je nu in het online woondossier aangeven welk(e) bouwnummer(s) jouw hart het meest naar uitgaat. Hier heb je straks voordelen van bij de toewijzing bij de start verkoop.


Start verkoop

Vanaf de start verkoop op 10 september zijn de definitieve prijzen bekend en start ook de online inschrijving. Wil jij meer weten over de woningen? Kom dan naar de start verkoop op locatie. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het evenement uitsluitend op afspraak. Je kunt je opgeven door je vóór 7 september op te geven via deze link. Na deze datum hoor jij van de makelaar in welke tijdscategorie tussen 16.00 en 18.00 uur je bent ingedeeld om langs te komen. 

Wat: start verkoop 17 PPO-woningen
Wanneer: donderdag 10 september 
Tijd: van 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: op de projectlocatie in Parkwijk
Opgeven: via deze link