19-10-2021

November in verkoop: 28 PPO-woningen

Zoek jij een comfortabele maar unieke eengezinswoning in het centrum van Lelystad? Dan is er goed nieuws: in november gaan 28 PPO-woningen in Parkwijk in verkoop. Deze woningen komen in twee varianten: 18 rijwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. Welke smaak kies jij?

**tekst gaat verder onder de foto**

Op de situatietekening hierboven zie je dat de 18 rijwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen op verschillende plekken in Parkwijk liggen. Kies jij bijvoorbeeld voor een woning aan de rand van de wijk, een tegenover het parkje of middenin de slenterstraat? Jij bepaalt!

Ontwerp zelf jouw droomwoning
Als je nu door Parkwijk slentert, valt het gelijk op: geen enkel huis ziet het er hetzelfde uit. Dit komt door de bijzonder grote zeggenschap van de kopers van de Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO) woningen. Zij gaan met een architect om tafel om hun eigen nieuwbouwwoning te ontwerpen. Ook bij de 28 nieuwe PPO-woningen bepaal je als koper zelf bijvoorbeeld het aantal woonlagen, de kapvorm en de kleuren en materialen. Hoe ziet jouw droomwoning eruit?

Heb jij interesse in een PPO-woning? Maak nu een online woondossier aan en blijf op de hoogte.