Appartementen

Appartementen

Midden in het stadshart van Lelystad verrijst een gevarieerde groene woonwijk met sfeervolle slenterstraatjes: Parkwijk. In totaal komen er zo’n 135 woningen. Het sleutelwoord is vrijheid. Keuzevrijheid. Daardoor kun je ook kiezen voor een comfortabel appartement met een royaal balkon. De luxe appartementen gaan in het voorjaar in verkoop. Je kunt nu alvast een appartement reserveren.

Ruimte en luxe

De volgende fase van Parkwijk omvat maximaal 12 appartementen met eigen stallingsplaats en berging. De penthouses beschikken zelfs over twee parkeerplaatsen. Elke woning heeft een groot balkon op het zuiden, met uitzicht op de Zuigerplasdreef.

Als koper kun je kiezen uit een appartement met twee of drie slaapkamers. Je kan ook twee appartementen samenvoegen tot één groot penthouse met vier slaapkamers, walk-in closet, twee badkamers en een extra stallingsplaats voor de auto. Elk appartement is standaard uitgerust met vloerverwarming, inbouwkeuken en sanitair.

Het gevoel van comfort en luxe wordt nog versterkt door de bouwkundige opzet van slechts twee appartementen per verdieping. Over het uiteindelijke gevelontwerp mogen geïnteresseerde kopers meedenken. Over vrijheid gesproken.

Denk mee over het gevelontwerp van het appartementsgebouw

Daarom een appartement in Parkwijk

 • Appartementen van circa 110 (twee slaapkamers) en ongeveer 126 (drie slaapkamers) vierkante meter
 • Appartementen op een verdieping samen te voegen tot royale woning van zo’n 240 vierkante meter
 • Een eigen stallingsplaats en berging en balkon op het zuiden van zo’n 20 vierkante meter
 • Standaard met vloerverwarming, inbouwkeuken en sanitair
 • Prijzen vanaf 327.500 euro v.o.n.

Voel je tuis in Parkwijk

Duurzaam en voordelig wonen in Parkwijk

Parkwijk wordt een gasloze en duurzame wijk. Je woont er in een onderhoudsvriendelijke woning zonder gasaansluiting. Fijn voor het milieu en voordelig voor jou. Met zo’n toekomstklare woning daalt je energierekening. Bovendien belonen geldverstrekkers je met een extra hypotheekkorting.

Wonen in een veelzijdige, gevarieerde wijk

Parkwijk verrijst aan de groene oostzijde van het stadshart van Lelystad. Tussen de zogeheten ABClocatie en het groene Carré. De wijk kenmerkt zich
door beschutte hoekjes en pleintjes waar bewoners elkaar ontmoeten. De samenstelling is heel divers. Geen wonder, want in Parkwijk vind je straks niet alleen royale appartementen, maar ook patiowoningen met slaapkamer en badkamer op de begane en eengezinswoningen eventueel met een extra ruimte voor kantoor, atelier, praktijk of mantelzorgunit.

Waarom wonen in Lelystad?

 • Meer (woon)ruimte en groen
 • Fietsvriendelijk
 • Waterrijk wonen
 • Natuur om de hoek
 • Randstad binnen handbereik

Plattegronden

Downloads

 1. Lees alles over de nieuwe woonwijk in de brochure.
 2. Lees meer over de appartementen in de flyer.
 3. Bekijk de vanafprijzen en woonoppervlaktes van de appartementen op de prijslijst.
 4. Kies jouw keuken uit bij Total Home.
 5. Bekijk hoe de planning ongeveer zal verlopen.

Interesse?

De luxe appartementen gaan in het voorjaar in verkoop. Je kunt nu alvast een appartement reserveren. Je krijgt dan een voorkeurspositie voor het appartement van jouw keuze. Neem contact op met een van de makelaars voor alle details.