Ervaar het dorpsgevoel
dicht bij de stad.

Parkwijk Lelystad - Locatie pagina

Wonen in Lelystad

Lelystad is groen. Parkwijk maakt het groener. De nieuwe woonwijk gaat het groene karakter van Lelystad in het Stadshart nog verder versterken. En dat met alle voorzieningen bij de hand. Je loopt namelijk zo het centrum van Lelystad in. Ook als je de stad uit wilt, zit je in Parkwijk goed. In vijf minuten sta je op het NS-station en in tien minuten rijd je de snelweg op. Wonen in Lelystad, werken waar je maar wilt. Goede combinatie, toch?

Route
background image
Parkwijk Lelystad - Het groene karakter van Lelystad

“Het groene karakter
van Lelystad”

Dicht bij Stadshart Lelystad

Vanuit Parkwijk loop je zo het bruisende Stadshart in. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Van je dagelijkse boodschappen doen tot gezellig shoppen met vriendinnen. Ook op culinair gebied kom je aan je trekken. Het barst van de gezellige lunchrooms, restaurants en cafés. Sportief aangelegd? Werk je in het zweet in de sportschool of neem een verfrissende duik in het nabijgelegen zwembad.

Daarnaast heb je ook verschillende drogisterijen, apotheken en een huisartsenpost binnen handbereik. Natuurlijk zijn er ook scholen in de buurt. Er zijn maar liefst vijf basisscholen. Ook zijn er verschillende middelbare scholen in de buurt. De kinderopvang of peuteropvang vind je op vijf minuten rijden van je woning in Parkwijk.

background image

A6 en N302 binnen
handbereik

Wil je in Lelystad wonen, maar ergens anders werken? Geen probleem. Vanaf Parkwijk rijd je binnen tien minuten de A6 of N302 op richting Almere, Utrecht of Amsterdam. Het hoofdstation is slechts tien minuten lopen. Met de trein sta je zo in Almere, Zwolle of Amsterdam.

Lelystad waterstad

Als gelukkige bewoner van Parkwijk woon je op slechts tien minuten rijden van het Natuurpark Lelystad. Ontdek al wandelend of fietsend wat dit fantastische bosgebied te bieden heeft. Bisons, edelherten, elanden, zwijnen, otters, zo in het wild. Ga jij op zoek? Maar natuurlijk is Lelystad in de eerste plaats een waterstad. De kust aan het Markermeer is ruim 17 kilometer lang. Er zijn twee prachtige stranden en zeven jachthavens met meer dan 3.000 ligplaatsen. In Lelystad kun je zonnen, zwemmen, zeilen, surfen, kitesurfen, waterskiën of gewoon genieten van het mooie uitzicht over het water.

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in

Verkoop & informatie

Foto

De Boer Makelaardij
Muntstraat 141
8232 WB Lelystad
0320 - 28 18 00
mail@deactievemakelaar.nl
www.deactievemakelaar.nl

Foto

De 4 Linden Makelaardij
Meentweg 1
8224 BP Lelystad
0320 - 23 71 20
info.lelystad@de4linden.nl
www.de4linden.nl

Foto

Van Der Linden Makelaardij
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
0320 - 241 774
info.lelystad@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

background image

Belangstelling?

Foto

Financiële check

Foto

Woondossier aanmaken

Foto

Veelgestelde vragen