Het kopen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning

Heb je een nieuwbouwwoning op het oog en ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij de aankoop van jouw droomhuis? Of wil je je graag vrijblijvend informeren over het kopen van een woning bij Van Wijnen? Heel begrijpelijk: bij een nieuwbouwwoning gaat de aankoop anders in zijn werk dan bij een bestaand huis. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met meer- en minderwerk en kun je je huis op verschillende manieren financieren. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees hier meer over de nieuwbouwwoningen van Van Wijnen:

Wat kost een meerwerkoptie?
Onze woningen worden compleet en van alle gemakken voorzien opgeleverd. Maar je hebt natuurlijk ook nog eigen wensen. In dit artikel leggen we uit hoe je een meerwerkoptie kunt financieren en welke kosten daarbij komen kijken.

Een woning kopen van Van Wijnen: hoe gaat dat in zijn werk?
Ben je benieuwd naar hoe het kopen van een nieuwbouwwoning bij Van Wijnen in zijn werk gaat? We zetten de verschillende stappen voor je op een rijtje van de start verkoop tot de oplevering van jouw nieuwe droomhuis.

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag over Van Wijnen, Parkwijk of het kopen van een nieuwbouwwoning? Bij Veelgestelde vragen vind je het antwoord.