Parkwijk Lelystad - Informatie

Informatie

Heb je een nieuwbouwwoning op het oog en ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij de aankoop van jouw droomhuis? Of wil je je graag vrijblijvend informeren over het kopen van een woning bij Van Wijnen? Heel begrijpelijk: bij een nieuwbouwwoning gaat de aankoop anders in zijn werk dan bij een bestaand huis. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met meer- en minderwerk en kun je je huis op verschillende manieren financieren. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees hier meer over de nieuwbouwwoningen van Van Wijnen:

background image

Een woning kopen van Van Wijnen:
hoe gaat dat in zijn werk?

Ben je benieuwd naar hoe het kopen van een nieuwbouwwoning bij Van Wijnen in zijn werk gaat? We zetten de verschillende stappen voor je op een rijtje van de start verkoop tot de oplevering van jouw nieuwe droomhuis.

BEKIJK STAPPENPLAN

Wat kost een meerwerkoptie?

Onze woningen worden compleet en van alle gemakken voorzien opgeleverd. Maar je hebt natuurlijk ook nog eigen wensen. In dit artikel leggen we uit hoe je een meerwerkoptie kunt financieren en welke kosten daarbij komen kijken.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Van Wijnen, Parkwijk of het kopen van een nieuwbouwwoning? Bij Veelgestelde vragen vind je het antwoord.

BEKIJK VEELGESTELDE VRAGEN

De woonconsulent van Van Wijnen

Bij Van Wijnen heb je altijd een vast aanspreekpunt voor alle vragen rond de afwerking en oplevering van je nieuwbouwwoning: de woonconsulent. Zo sta je er na de aankoop van je nieuwe huis niet alleen voor.

Lees meer over de woonconsulent

Belangstelling?

Wil jij graag nabij het centrum van Lelystad wonen met tegelijkertijd voldoende ruimte en groen om je heen? Dan zijn de huizen van nieuwbouwproject Parkwijk vast iets voor jou.

Maak vrijblijvend een Woondossier aan en ontvang de laatste ontwikkelingen
in de nieuwsbrief.

WOONDOSSIER AANMAKEN
background image