Jouw wijk.
Parkwijk.

Blijf op de hoogte en maak een online woondossier aan 

Ga naar het woondossier

Nieuwbouwwoningen
Lelystad

Stads wonen in een groene omgeving, dat kan in Parkwijk, Lelystad. De jonge woonbuurt heeft een knus karakter. Kinderen kunnen veilig buiten spelen in de vele lommerrijke straatjes die deze buurt rijk is. Je woont dicht bij de stad, maar ervaart het gezellige dorpsgevoel. Zie jij jezelf hier al wonen?

Nieuwbouwproject Parkwijk in Lelystad telt straks met ongeveer 130 woningen veel mogelijkheden. Het gevarieerde woningaanbod houdt rekening met verschillende leefstijlen en woonwensen: van ruime eengezinswoningen tot levensloopgeschikte woningen. Met een ruim aanbod van huurwoningen en koophuizen heb je veel keuzevrijheid in Parkwijk. Kortom, Parkwijk wordt een volwaardige woonwijk voor alle generaties.

Na het succes van de eerste en de tweede fase van Parkwijk komt er een vervolg. Deze nazomer gaan er 38 PPO-woningen in verkoop. Maak een online woondossier aan en blijf op de hoogte van deze nieuwste woningen.

Waar komen de nieuwste woningen?

Foto

Wonen in Parkwijk

Nieuwsgierig welke woningen er in Parkwijk komen?

In totaal komen er 38 nieuwe PPO-woningen. Wanneer je voor een van deze woningen kiest, staan jouw wensen centraal. Je kunt namelijk jouw woning samen met een architect ontwerpen. Daarnaast kies je uit diverse types. Zo komen er 28 rijwoningen en 10  twee-onder-een-kapwoningen. Hoe wil jij wonen in Parkwijk?

Op de hoogte blijven?

Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO)

Bij PPO krijg je het beste van twee werelden: je bent als opdrachtgever maximaal betrokken bij het samenstellen en ontwerpen van je nieuwe woning en projectontwikkelaar Van Wijnen regelt de rest. Daarmee heb je wel de lusten maar niet de lasten van zelf bouwen. De architect van Parkwijk werkt jouw plan uit tot je eigen unieke woningontwerp. Dat is pas zeggenschap zonder zorgen.

Is zo’n zelf samengestelde niet duurder dan een standaardnieuwbouwhuis? Nee hoor. Zie het als een bouwpakket. Doordat je verschillende, uitgekiende componenten samenvoegt, blijven de productiekosten laag. Het resultaat? Een efficiënt gebouwde woning, helemaal naar jouw smaak.

Wil jij op de hoogte blijven van Parkwijk? Maak vrijblijvend een persoonlijk Woondossier aan.

Waarom een Woondossier?

  • De enige manier om in aanmerking te komen voor een woning in Parkwijk 
  • Alle informatie en documenten op een plek beschikbaar 
  • Eenvoudig online je woonwensen doorgeven 
  • Het aankoopproces altijd op de voet kunnen volgen

background image
Parkwijk Lelystad - Natuurrijk wonen

Locatie

Natuurrijk wonen maar toch alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik? De nieuwe, ruim opgezette woonwijk Parkwijk ligt op loopafstand van het stadscentrum van Lelystad.

MEER OVER DE LOCATIE

Belangstelling?

Wil jij graag nabij het centrum van Lelystad wonen met tegelijkertijd voldoende ruimte en groen om je heen? Dan zijn de huizen van nieuwbouwproject Parkwijk vast iets voor jou.

Maak vrijblijvend een Woondossier aan en ontvang de nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen.

WOONDOSSIER AANMAKEN
background image