Jouw wijk.
Parkwijk.

Hoe wil jij hier wonen? Geef jouw woonwensen door 

Ga naar het woondossier

Nieuwbouwwoningen
Lelystad

Alle woningen zijn uitverkocht

Stads wonen in een groene omgeving, dat kan in Parkwijk, Lelystad. De jonge woonbuurt heeft een knus karakter. Kinderen kunnen veilig buiten spelen in de vele lommerrijke straatjes die deze buurt rijk is. Je woont dicht bij de stad, maar ervaart het gezellige dorpsgevoel. Zie jij jezelf hier al wonen?

Nieuwbouwproject Parkwijk in Lelystad telt straks met ongeveer 130 woningen veel mogelijkheden. Het gevarieerde woningaanbod houdt rekening met verschillende leefstijlen en woonwensen: van ruime eengezinswoningen tot levensloopgeschikte woningen. Met een ruim aanbod van huurwoningen en koophuizen heb je veel keuzevrijheid in Parkwijk. Kortom, Parkwijk wordt een volwaardige woonwijk voor alle generaties.

De eerste fase van Parkwijk is inmiddels al gebouwd en opgeleverd. De tweede fase is inmiddels uitverkocht. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de vervolgplannen van Parkwijk. Help jij mee door te laten weten hoe jij hier wilt wonen? Geef nu jouw woonwensen door in het online woondossier.

Kies je woning

× Parkwijk Lelystad interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

Wonen in Parkwijk

Nieuwsgierig welke woningen er in Parkwijk komen?

De woningen zijn standaard energiezuinig volgens de norm EPC 0,4 (EPC staat voor energieprestatiecoëfficiënt). Dit betekent dat je nieuwe huis nog maar 40 procent van de energie gebruikt die nodig is voor verwarming, vergeleken met een jarennegentigwoning. Je huis in Parkwijk is dus dubbel zo zuinig.

Bekijk het woningaanbod

Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO)

Bij PPO krijg je het beste van twee werelden: je bent als opdrachtgever maximaal betrokken bij het samenstellen en ontwerpen van je nieuwe woning en projectontwikkelaar Van Wijnen regelt de rest. Daarmee heb je wel de lusten maar niet de lasten van zelf bouwen. De architect van Parkwijk werkt jouw plan uit tot je eigen unieke woningontwerp. Dat is pas zeggenschap zonder zorgen.

Is zo’n zelf samengestelde niet duurder dan een standaardnieuwbouwhuis? Nee hoor. Zie het als een bouwpakket. Doordat je verschillende, uitgekiende componenten samenvoegt, blijven de productiekosten laag. Het resultaat? Een efficiënt gebouwde woning, helemaal naar jouw smaak.

Wil jij op de hoogte blijven van Parkwijk? Maak vrijblijvend een persoonlijk Woondossier aan.

Waarom een Woondossier?

  • De enige manier om in aanmerking te komen voor een woning in Parkwijk 
  • Alle informatie en documenten op een plek beschikbaar 
  • Eenvoudig online je woonwensen doorgeven 
  • Het aankoopproces altijd op de voet kunnen volgen

background image
Parkwijk Lelystad - Natuurrijk wonen

Locatie

Natuurrijk wonen maar toch alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik? De nieuwe, ruim opgezette woonwijk Parkwijk ligt op loopafstand van het stadscentrum van Lelystad.

MEER OVER DE LOCATIE

Belangstelling?

Wil jij graag nabij het centrum van Lelystad wonen met tegelijkertijd voldoende ruimte en groen om je heen? Dan zijn de huizen van nieuwbouwproject Parkwijk vast iets voor jou.

Maak vrijblijvend een Woondossier aan en ontvang de nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen.

WOONDOSSIER AANMAKEN
background image