Woningaanbod Fase l

De bouw van de eerste fase woningen is volop aan de gang. Va deze fase is nog één levensloopgeschikte patiowoning beschikbaar. Deze is standaard energiezuinig volgens de norm EPC 0,4 (EPC staat voor energieprestatiecoëfficiënt). Dit betekent dat je nieuwe huis nog maar 40 procent van de energie gebruikt die nodig is voor verwarming, vergeleken met een jarennegentigwoning. Je huis in Parkwijk is dus dubbel zo zuinig.

Het huis is gasloos en wekken deels hun eigen energie op door de zonnepanelen op het dak. Maak je nieuwe huis nog comfortabeler en energiezuiniger door te kiezen uit diverse duurzame oplossingen, zoals je huis energieneutraal maken. Niet alleen fijn voor het milieu, maar ook fijn voor je portemonnee.

Patiowoning

De woning heeft een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Ideaal voor wie een woning zoekt om lang en comfortabel in te wonen. De tweelaagse patiowoning telt maar liefst 135 vierkante meter. Hoe ruim wil jij het hebben?

Bekijk woningtype

Kies je woning

× Parkwijk Lelystad interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

Situatie

Foto

Belangstelling?

Wil jij graag nabij het centrum van Lelystad wonen met tegelijkertijd voldoende ruimte en groen om je heen? Dan zijn de huizen van nieuwbouwproject Parkwijk vast iets voor jou.

Maak vrijblijvend een Woondossier aan en ontvang de laatste ontwikkelingen
in de nieuwsbrief.

WOONDOSSIER AANMAKEN
background image