Oplevering 45 woningen

De bouwwerkzaamheden van de eerste fase van Parkwijk zijn klaar. De wijk telt nu 45 eengezinswoningen, waarvan 18 PPO-woningen en 27 eengezinswoningen. Deze laatste huizen worden verhuurd in de vrije sector hebben een Fijn Wonen-Label.

Fijn Wonen

Met een Fijn Wonen eengezinswoning ben je gegarandeerd van een comfortabele, goed geïsoleerde en energiezuinige woning tegen een fijne prijs. De huizen zijn zelfs zo duurzaam dat ze Nul-op-de-Meter (NOM) hebben, waardoor je hier energieneutraal woont.

Over de woningen

  • Woonoppervlakte 114 m2
  • Ruime woonkamer met open keuken
  • Drie slaapkamers
  • Ruime zolder
  • Gasloos, onderhoudsvrij en energiezuinig
  • Nul-op-de-Meter

Interesse?

Kies jij voor een van de 27 huurwoningen op Parkwijk? Neem dan snel contact op met Makelaardij van der Linden.

Deel pagina