Eerste bewoners Parkwijk ontvangen de sleutel

Vrijdag 8 mei overhandigde wethouder Wonen, Janneke Sparreboom, van de gemeente Lelystad de sleutel aan de bewoners van de nieuwe stadsbuurt Parkwijk. Het gaat om de eerste fase van achttien woningen die zijn ontwikkeld op basis van projectmatig particulier opdrachtgeverschap (PPO), waarbij kopers maximale inspraak hebben in de uitvoering van hun koopwoning.

Het officiële overhandigingsmoment met weghouder Janneke Sparreboom is volledig afgestemd op de huidige coronarichtlijnen. In aanwezigheid van Nina Nomden, directeur van Van Wijnen Lelystad, overhandigde zij de eerste bewoners, Mandy Walther en Daan Wekking, op gepaste afstand een symbolische sleutel van 1,5 meter lang.

Lees hier het hele interview met Janneke Sparreboom over Parkwijk.

Deel pagina