19 december: voorlichtingsavond appartementen

De volgende fase van Parkwijk omvat maximaal 12 appartementen met eigen stallingsplaats en berging. De penthouses beschikken zelfs over twee parkeerplaatsen. Elke woning heeft een groot balkon op het zuiden, met uitzicht op de Zuigerplasdreef.

Als koper kun je kiezen uit een appartement met twee of drie slaapkamers. Je kan ook twee appartementen samenvoegen tot één groot penthouse met 4 slaapkamers, walk-in closet, twee badkamers en een extra stallingsplaats voor de auto. Elk appartement is standaard uitgerust met vloerverwarming, inbouwkeuken en sanitair.

In maart 2019 gaan de appartementen in verkoop. Graag nodigen we je woensdag 19 december uit voor een selecte voorlichtingsavond. Tijdens deze avond presenteren we het conceptontwerp. We gaan graag persoonlijk met je in gesprek over jouw ideeën over het ontwerp en je wensen voor een appartement in Parkwijk. Je bent tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom bij De Boer Makelaardij, Muntstraat 141 in Lelystad. Let op, de toegang is beperkt, dus meld je op tijd aan via vwpn.gorredijk@vanwijnen.nl.

Prijzen: vanaf 327.500 euro v.o.n.

Deel pagina