Veel belangstelling voor levensloopgeschikte woningen

De start verkoop van 9 patiowoningen in Parkwijk trok gisteren zo’n veertig belangstellenden. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn de woning bij uitstek geschikt voor wie langen comfortabel in zijn koopwoning wil blijven wonen.  

Geïnteresseerden kunnen kiezen uit twee typen patiowoningen: een eenlaagse woning van circa 85 vierkante meter of een tweelaagse woning van ongeveer 125 vierkante meter. Wie voor tweelaags kiest, heeft nog meer keuzemogelijkheden. Bijvoorbeeld: wel of geen dakterras of tweede badkamer op de verdieping?

Groen binnenterrein

Elke patiowoning beschikt over een compacte buitenruimte vanaf zo’n dertig vierkante meter. Van hieruit loop je zo het groene, gemeenschappelijke binnenterrein op. Dus wel groen binnen handbereik, maar geen tuinonderhoud. Prijzen zijn vanaf 249.500 euro vrij op naam.

Inschrijven

Geïnteresseerden voor een patiovilla kunnen zich nu inschrijven.

Deel pagina