12 december: voorverkoop 9 patiowoningen

In de eerste fase van Parkwijk Lelystad komen 9 patiowoningen met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Ideaal voor wie een woning zoekt om lang en comfortabel in te wonen.

Je kunt kiezen uit twee typen patiowoningen: eenlaags (ca. 85 vierkante meter) of tweelaags (ca. 125 vierkante meter). Kies je voor een tweelaagse woning, dan heb je nog meer keuzemogelijkheden. De patiowoningen beschikken over een compacte buitenruimte van zo’n 30 vierkante meter of meer. Van hieruit loop je zo het groene, gemeenschappelijke binnenterrein op. Dus wel groen binnen handbereik, maar geen tuinonderhoud.

Woensdag 12 december start de voorverkoop van deze levensloopgeschikte woningen. Je bent van harte welkom om tussen 16.00 en 18.00 uur je vragen te stellen en je in te schrijven bij De Boer De Actieve Makelaar, Muntstraat 141 in Lelystad. Meld je aan via vwpn.gorredijk@vanwijnen.nl. Kun je niet aanwezig zijn, maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Prijzen: vanaf 249.500 euro v.o.n.

Deel pagina