Veel interesse in zelf je woning samenstellen

De verkoop van de rij- en hoekwoningen is inmiddels in volle gang. In Parkwijk heb je maximale keuzevrijheid. Hoe gaat dat nou in zijn werk? Op de eerste informatiemiddag gistermiddag in het stadhuis van Lelystad waren de verkoopadviseurs van Van Wijnen aanwezig om alle ideeën van geïnteresseerde kopers te bespreken.

Kan ik kiezen voor een extra woonlaag én een uitbouw op de begane grond? Kan er ook een extra slaapkamer op de verdieping worden gemaakt? Ik vind de klassieke gevel Riga mooi, maar kunnen er ook moderne details in verwerkt worden? Kan de werkruimte ook een apart entree krijgen? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van vragen die het verkoopteam kreeg. Samen met de adviseurs bespraken de potentiële kopers hun wensen en werden ideeën concrete plannen.

Tot maandag 17 september 12.00 uur kun je je inschrijven voor de woningen. Heb je je al tijdens de voorinschrijving aangemeld? Dan krijgt jouw inschrijving voorrang. Wil jij vandaag onze adviseurs jouw ideeën voorleggen? Meld je dan aan voor de informatiesessie van 16.00 tot 18.000 uur via vwpn.gorredijk@vanwijnen.nl. Gaat vandaag niet lukken? Dan kun je natuurlijk ook bij de makelaars terecht.

Deel pagina